Papegojskjutning 2022

Papegojskjutning 2022
29 maj 2022     
12:30 - 17:00

Bokningar

Bokning stängd

På mors dag den 29 maj välkomnas Gillet av Gustaf Ramel till Viderups slott för en traditionell men ovanlig papegojskjutning. Vi tävlar som vanligt med pil och båge och utser årets mästerskyttar. Samtidigt, med inställda högtidsfester bakom oss, kommer Gillet att bjuda till alldeles extra. Vi kommer att servera buffé på plats, inklusive lämplig dryck för glada bussresenärer såväl som för chaufförer och unga. Underhållning utöver det vanliga och lite extra festligheter väntar. Det enda årets deltagare behöver medföra är gott humör. Vi anordnar gemensam bussresa från Lund och, om så behövs, med upphämtning i Malmö. Detta anbefalles med glädje då vi kan tjuvstarta festligheterna på bussen. Ingen behöver ha med egna stolar, den som vill sitta på gräset kan ta med filt men det blir ordnad sittning på plats och med skugga och regnskydd om så skulle behövas.

Buffé och bussresa är kraftigt subventionerade av Gillet, för vuxna kommer det att kosta 100 (buffé) + 100 (buss) kr och för barn hälften. Anmälan är nödvändig för att vi ska kunna boka rätt mängd mat och rätt antal platser i bussen.

Ta med barnen och låt dem fira mors dag tillsammans med Gillet. Ta med era vänner och trivs tillsammans med oss. Framför allt låt oss i Gillet ta detta tillfälle att släppa vardagen för några timmar i glada vänners lag. Hjälp till att sprida informationen.

Vi möts ute på Viderups slott kl 12.30 och skjutningen startar kl 13.00. Bussen lämnar Lunds domkyrka kl 12.00. Vi avslutar c:a 17.00 för återfärd mot Lund. För den som vill färdas med egna medel går det utmärkt, det finns gott om parkeringsplatser, men vi avstår all mekaniserad transport över slottets välskötta, gröna ytor. Beroende på intresse kommer bussen även hämta upp och lämna i Malmö. Vi återkommer med mer info till er som bokar buss från Malmö.

Sista anmälningsdag är 22 maj. Anmälan är bindande.

Gillets styrelse önskar hjärtligt välkomna!

Bokningar

Detta evenemang är för närvarande fullbokat.

Rulla till toppen