Högtidsfesten 2023

Högtidsfesten 2023
14 januari 2023 - 15 januari 2023     
16:00 - 02:00

Bokningar

Bokning stängd

 

Sankt Knuts Gille i Lund har återigen glädjen att anmoda systrar och bröder, gamla som nya, samt gäster till högtidssammankomst den 14 januari 2023. Observera att festen i år hålls på Akademiska Föreningen.

 

Program

Domkyrkan öppnar kl 15:00

Platser intagna av medlemmar
kl 16:00

 VIP, Guldduvor & gästande gillen
Samling kl 14:30 I Weibullsalen på akademiska föreningen
(ingång via Tegnérs Matsalar)

Recipiender & Silverduvor
samling kl 14:30 i Tegnérs Matsalar, Tegelbaren
(ingång från Sankt Annegatan 1)

Supé kl 19:00
Stora salen, Akademiska Föreningen.

 

Anmälan

Anmälningformuläret öppnar den 4 november  och stänger den 11 november. Deltagarantalet är begränsat och max 50 recipiender tas in. I händelse av platsbrist anmäler man sig i formuläret nedan via de biljetter som inleds med ”RESERVLISTA”. Vänta med att betala in tills du fått besked om plats om du har bokat platser från reservlistan.

När du skickat din anmälan får du ett mail med betalningsinstruktioner. Observera att hela beloppet skall betalas i samma transaktion. När betalningen är registrerad får du ett bekräftelsemail och det är först då din anmälan är bindande. Deltagarantalet är begränsat.

Gästande medlemmar från andra gillen, samt gäster till gillets medlemmar erbjuds biljett i mån av plats och bekräftas först efter att gillesmedlemmar fått plats. Vänligen anmäl gäster i en separat bokning och avvakta med inbetalnings till vi bekräftat platsen.

Sista datum för återbetalning av måltidsavgiften är 2/1

 

 

Meny

FÖRRÄTT

Hemrökt lax med syrlig äppelcrème och pepparot.

VARMRÄTT

Helstekt hjortrygg med karljohansvampsås, saltbakade rotfrukter och brysselkål.

DESSERT

Hjortronparfait med hjortronmylta.

Observera! Menyn är förbestämd enligt ovan. Matallergier uppges i samband med anmälan. Matpreferenser kan tyvärr inte alltid tillgodoses. Vegetarisk rätt serveras till alla som inte önskar huvudrätten i enlighet med menyn.

 

Klädsel

Högtidsdräkt. Endast officiella ordnar och utmärkelser. För mer detaljerad information se https://www.knutsgilletilund.com/hogtidskladsel/ 

 

Recipiender

Utöver anmälan i formuläret nedan ska recipiender fylla i en digital ansökningsblankett. Länken är inte längre aktiv då ansökningstiden gått ut. 

 

OBS! Enbart reservplatser tillgängliga. Gästplatserna erbjuds enbart i mån av plats

Bokningar

Bokningen är stängd för detta evenemang.

Rulla till toppen