Papegojskjutning 2024

Papegojskjutning 2024
26 maj 2024     
01:00 - 04:00

Bokningar

Bokning stängd

Välkommen på Papegojskjutning den 26 maj!

Liksom föregående år, samlas skjutglada bröder och systrar på Brodda, beläget strax norr om Svaneholm. Brodda tillhör familjen Laurin, medlemmar i Gillet, som generöst åter välkomnar oss till sitt hems vackra trädgård.

Papegojorna är av papp och vi ser till att ha trevligt under det som i flydda tider måhända var en träning med allvarligare syfte. Vi beledsagas av uppdukad buffé, dryck, orkester och annan underhållning. Skyttet sker i vänskaplig anda och leder fram emot kröningen av årets fågelkung och fågeldrottning. Hela familjen hälsas varmt välkommen i glada vänners lag.

Reservera eftermiddagen, söndagen den 26 maj, för detta ändamål. Precis som förra året kommer det att finnas stolar och bord, tälttak över huvudet, mat och dryck på plats samt arrangerad busstransport.

Samlingstider
Vi möts ute på Brodda Herrgård kl 12.30 och skjutningen startar kl 13.00. Bussen lämnar Lunds domkyrka kl 12.00. Vi avslutar ca 17.00 för återfärd mot Lund. För den som vill färdas med egna medel går det utmärkt.

Anmälan
Anmälan är obligatorisk för att vi ska kunna boka rätt mängd mat och rätt antal platser i bussen. Beroende på intresse kommer bussen även hämta upp och lämna i Malmö. Vi återkommer med mer info till er som, via kommentarsfältet i bokningsformuläret, bokat buss från Malmö.

Anmälan är bindande och sker via formuläret nedan senast den 17 maj.

Bokningar

Bokningen är stängd för detta evenemang.

Rulla till toppen