Ola Toddy 2022 INSTÄLLT

Ola Toddy 2022 INSTÄLLT
04 januari 2022     
19:00 - 22:00

Bokningar

Bokning stängd

OBS! 

 

Knutsgillets styrelse och kassadirektion har under de senaste dagarna haft en tät och intensiv mail- och telefonkontakt där vi diskuterat det försämrade smittläget vad gäller Covid-19 och nya mycket smittsamma virusvarianter.

Den 8 december hade vi ett extra styrelsemöte där vi fattade besluten att ställa in 2022 års högtidssammankomst med Knutsbal den 15 januari på Grand Hotel i Lund samt att även ställa in Ola Toddy den 4 januari på Hypoteket.

Vi beklagar verkligen detta men inser tyvärr att risken att flera av gästerna kan komma att drabbas av dessa smittosamma sjukdomar är allför stor.

Vänligen fyll i era bankuppgifter här för att vi ska kunna återbetala anmälningsavgifterna: https://www.knutsgilletilund.com/aterbetalningar-ola-toddy-och-hogtidsfesten-2022/ 

Fred och endräkt.

Lund den 9 december 2021

Bengt L. Andersson

Ålderman

 

 

 

 

 


Enligt lång och fin tradition inbjuds Gillets Bröder till Ola Toddy den 4 januari kl 19:00 på Hypoteket, Kyrkogatan 13 i Lund.

Efter sedvanlig toddy och mingel serveras tvårätters middag med vin eller öl, samt kaffe och något sött.

Ytterligare information beträffande Ola Toddy lämnas av ceremonimästare Ilka Anker, ilkaanker@hotmail.com.

Anmälan till Ola Toddy  öppnar den 11 november och görs elektroniskt i formuläret nedan. När du skickat din anmälan får du ett mail med betalningsinstruktioner.  När betalningen är registrerad får du ett bekräftelsemail och det är först då din anmälan är bindande.

Sista anmälningsdag: 17/12

Deltagarantalet är begränsat.

 

Pris 350 kr.

Bokningar

Detta evenemang är för närvarande fullbokat.

Rulla till toppen